هنگامی که میزان قند خون به کمتر از ۵۴ میلیگرم در دسی لیتر برسد فرد به دلیل افت شدید قند خون ممکن است بیهوش شود؛ به صورت کلی این میزان از افت قندخون بیشتر در بیماران دیابت نوع یک اتفاق میافتد و نیاز به مراقبت ویژه و مراجعه به پزشک دارد.
برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینهی انصراف کلیک کنید.
متفورمین برای شما کافی نیست و حتما باید دارو را بیشتر نمایید و تحت نظر مرتب باشید. رعایت اصول تغذیه در دیابت و انجام فعالیت بدنی هم کمک کننده است.
حبوباتی مانند لوبیا، نخود فرنگی، نخود و عدس، شاخص گلوکز بسیار پایین دارند. آنها همچنین منبع خوب مواد مغذی هستند که میتوانند سطح قند خون سالم را حفظ کنند. این مواد مغذی عبارتاند از فیبر، کربوهیدراتهای پیچیده و پروتئین. مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۲ نشان داد که در نظر گرفتن حبوبات در رژیم غذایی کنترل گلوکز را بهبود میبخشد و خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم را کاهش میدهد.
وقتی غذا می خورید، بدن شما غذا را به کربوهیدرات ها، پروتئین ها، چربی ها، ویتامین ها و مواد معدنی تجزیه می کند.
اگر پزشک این تست را برای نوزاد تجویز کرده باشد، نمونه خون از پاشنه پای کودک گرفته میشود. پس از خونگیری برای لحظاتی در محل آزمایشگاه حضور داشته باشید تا در صورت بروز عوارض احتمالی، به وضعیت شما رسیدگی شود.
دیابت نوع یک در اثر واکنش خود ایمنی به سلولهای پانکراس ایجاد می شود و انتقال ژنتیکی ندارد. البته برخی از ژنها هستند که می توانند فرزندان فرد دیابتی را مستعد بروز بیماری قند خون در زنان این واکنش نمایند ولی نقش ژنتیک در ایجاد دیابت نوع یک ، نامعلوم و قابل چشم پوشی است.
غذاهای با شاخص پایین به کندی پردازش می شوند که منجر به تغییرات کوچکتر سطح گلوکز خون می شود.
افراد مبتلا به دیابت همچنین ممکن است برای کنترل قند خون نیاز به مصرف دارو داشته باشند و باید قند خون خود را به طور مرتب اندازهگیری کنند تا خطر علائم و عوارض خطرناک را کاهش دهند.
بیشتر بخوانیم: آزمایش تستوسترون چیست؟ و چه زمانی تجویز میشود؟
سپس در بازههای زمانی مشخص که معمولا ۳۰ دقیقه، یک ساعته، یک و نیم ساعته، ۲ و سه ساعته است، دوباره از شما نمونه خون گرفته میشود. این بازههای زمانی توسط پزشک معالج تعیین میشود.
دیلیت اکانت واتساپ در گوشی های آیفون و اندروید + آموزش تصویری
مدیریت سطح قند خون مهمترین کاری است که می توانید برای جلوگیری از عوارض دیابت مانند نابینایی، حملات قلبی ، قطع عضو ، بیماری کلیوی و سکته انجام دهید.
البته حرف آخر را پزشک می زند و باید با پزشک خود در این مورد مشورت کنید.